Firme organizari petreceri copii

Firme organizari petreceri copii, Petreceri copii

 

Firme organizari petreceri copii. Organizare petreceri pentru copii

Pe “piata” petrecerilor de copii exista diverse firme de organizari petreceri copii. Dintre acestea doar o mica parte se bucura de un succes enorm. Motivul? Cine pune pret pe calitate si trateaza cu profesionalism fiecare eveniment, fie el cat de mic, isi aduce clienti noi de la zi la zi.

Pe aceasta piata, a petrecerilor de copii, ca furnizori directi de servicii, in acest moment, exista 3-5 firme importante, un teatru, 2-3 PFA-uri si cateva trupe de clowni care lucreaza “la negru”.

Este important in momentul in care veti primi diverse oferte sa faceti si cateva mici verificari privind “firmele” care v-au trimis costuri mici de invidiat. Daca o “firma” are 2 angajati si va ofera un pachet de 4 persoane, cum vor proceda? Este fie un intermediar, fie mai simplu: doamna/domnul “director” va fi Mos Craciun, cealalta persoana BatMan si restul? Restul vor fi cateva cunostinte care stiu sa faca baloane si ii imbraca in graba cu costumatia potrivita. Mai exista desigur contractele cu drepturi de autor, dar ideea de a apela la o persoana care apeleaza la alte persoane nu este din start un semn de intrebare privind organizarea si experienta de lucru in echipa?

Sa mai punem intrebari privind instructajele de protectia muncii, calitatile psihopedagogice? Dar materialele utilizate, pictura pe fata de exemplu, are aviz sanitar?

Lista firme organizari petreceri copii

O lista cu firmele ce organizeaza petreceri pentru copii avem in permanenta. Pentru ca ne respectam pe noi insine si pe concurenti, actualizam in permanenta lista cu firmele ce lucreaza in acest domeniu. Ii stim pe toti, cunoastem ce servicii ofera, stim ce calitati si defecte au fiecare. In acelasi fel suntem mereu constienti de calitatile si defectele noastre. Nimeni nu poate fi perfect dar a nu fi perfect nu inseamna ca nu putem crea lucruri si evenimente perfecte!

Daca ne solicitati va vom recomanda cu caldura alte firme concurente, fiecare cu calitatile si defectele ei. Putem sa va furnizam si o lista neagra cu firme organizari petreceri care lucreaza la negru sau nu au personalitate juridica sau care au avut probleme in trecut.

Noi ne mandrim ca am rezistat pe aceasta piata din simplul motiv ca suntem profesionisti. Priviti-ne organigrama, solicitati-ne avizele sanitare, adeverinte de salariat ale angajatilor, va punem la dispozitie orice document legal doriti pentru a va arata cat de seriosi suntem!

Daca am trecut acest test, va rugam sa ne mai puneti la altul: priviti-ne la alte evenimente, verificati materialele utilizate, costumatiile deosebite pe care le avem si apoi, suntem convinsi 100% ca dintre toate firmele ce organizeaza petreceri pentru copii ne veti alege tot pe noi.

Am avut clienti care, la inceput, in 2007, au avut mici dificultati de comunicare cu noi. Ulterior, anul urmator nu au mai apelat la noi, poate si din motive personale. Anii urmatori, dupa experienta altor firme, au venit la noi primii. Nu au mai solicitat oferte de la alte firme de organizari evenimente.

S-au lasat pe mana noastra si au fost foarte multumiti!

Clientii nostri = Partenerii nostri

Ca in fiecare an, incepand din 2006, ne adresam clientilor nostri cu oferte specifice de  1 Iunie, Halloween, Craciun si multe alte evenimente .

O oferta bogata in programe artistice care mai de care mai atractive si mai interesante, toate sub garantia calitatii asigurate de marca inregistrata Clown Party®.

Suntem cei mai buni in organizarea petrecerilor pentru copii. Dovada sunt clientii nostri cu care am stabilit parteneriate permanente. De la servicii de inchiriere personaje de Craciun, animatie specifica, spectacole de teatru, de papusi, marionete sau improvizatie, servicii de sonorizare, karaoke pana la consilierea in alegerea cadourilor copiilor angajatilor.

Cine a apelat la serviciile noastre? Unele dintre cele mai cunoscute firme din Romania. O parte din acestea le-am asezat la loc de cinste.

In plus, in 2010 la organizarea petrecerii de Craciun au apelat la serviciile noastre si noi alti mari clienti:

  • Vodafone Romania
  • IBM Romania
  • Oracle Romania
  • InterSnack
  • CanPack
  • si altii

 

(Visited 58 times, 1 visits today)