Servicii petreceri copii

Servicii firma de organizare petreceri pentru copii si evenimente corporate.

Servicii oferite de noi:

  • Inchiriere animatori copii – 85-110RON*/ora/animator tarif standard in sucursalele noastre si pentru personajele obisnuite, in perioadele “normale” ale anului. Lista cu personajele petreceri copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife.
  • Decoratiuni petreceri copii – cele mai mici tarife! Lista cu costuri sau tarife decoratiuni petreceri copii sau organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife.
  • Spectacol magie pentru copii – 450RON/eveniment tarif standard in sucursalele noastre, cu durata de 30-35 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Lista cu detalii momente spectacole de magie pentru copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife.
  • Show Karaoke pentru copii “mari”- 650-1300RON/eveniment tarif standard in Bucuresti pentru eveniment de durata pana in 3 ore, in perioadele “normale” ale anului. Lista cu costuri si tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife petreceri copii.
  • Teatru de papusi si marionete pentru copii – 550-900RON/eveniment tarif standard in Bucuresti, cu durata de 30-35 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Lista cu personajele petreceri copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife.
  • Inchiriere echipament sonorizare – incepand de la 550RON/eveniment tarif standard in Bucuresti pentru o durata maxima si pentru un numar maxim de copii. Lista cu accesorii petreceri copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiune tarife.

Organizari serbari scolare sau aniversari de copii la petreceri copii. La scoala sau la gradinita, la restaurant sau in loc de joaca? Oriunde ar fi numai copiii sa fie fericiti si sa se distreze. Avem colaborari de succes cu multe gradinite din Bucuresti si judetul Ilfov.

Decoratiuni petrecere pentru copii in cele mai mici detalii. O petrecere pentru copii trebuie organizata de la zero. Consiliem parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic. Pentru fiecare categorie de varsta recomandam anumite personaje si anumite jocuri specifice.

 

Inchirierem animatori pentru copii la cele mai mici tarife!
Toti animatorii nostri urmeaza un program de training specializat, unde se perfectioneaza in modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri si nu in ultimul rand instructaje de munca specifice lucrului cu copiii. 90% dintre angajatii nostri sunt studenti/fosti studenti la facultati de arte si teatru. Copiii d-voastra vor fi pictati pe fata de un mic Picasso!

Pentru organizarea unei petreceri complete, nu ezitati sa ne contactati!

Configuram pachete speciale de petrecere in functie de numarul de invitati si preferintele copiilor. Suntem cei mai buni organizatori de petreceri copii. Experienta din 2006 si cea mai buna acoperire din Romania!

(Visited 76 times, 1 visits today)