Spectacole pentru copii

Teatru de papusi si marionete pentru copii, karaoke pentru copii, Servicii de magie cu magician pentru copii

Spectacole de varietati internationale cu papusi si marionete, stilul muppets. Papusi de toate genurile, va vor incanta cu dansuri, cantece si tot felul de momente vesele. Spectacolele contin si momente de clovnerie si commedia dell’arte si sunt prezentate intr-o maniera originala de broscoiul Georgica sau de maimutele noastre Fifi si Coco.

Petrecere Karaoke pentru copii


Pentru copiii peste 8 ani avem cea mai tare petrecere Karaoke pentru copii si parinti! Poti si tu sa devii un Star Karaoke!
Cheama-ti toti prietenii si pregateste-te de distractie! Trei ore de muzica, un MC de poveste intr-un program karaoke de senzatie. O petrecere pentru copii mari cum alta nu mai poti avea! Un playlist cu melodii straine sau romanesti recomandate pentru copii de la 6 la 16 ani! .

Magician la petreceri copii

Interpretarea renumitului nostru magician include:

  • elemente specifice de magie pentru copii
  • iluzionism pentru copii
  • trucuri cu carti
  • servicii / momente personalizate pentru diverse evenimente
  • (momentele de magie variaza intre 30 si 50 de minute in functie de solicitarile clientilor)

Trebuie sa fii pregatit sa primesti magia! Trucuri, aparitii, disparitii, surprize si multe altele vor iesi toate din jobenul fermecat al magicianului datorita prafului magic detinut de acesta!
Un spectacol de magie interactiv , sustinut de artisti profesionisti care te vor purta in Lumea Magica a Misterelor si Iluziilor.
Magie si Mister , Iepurasi si Porumbei, Bagheta si Joben …toate in KIDS MAGIC SHOW .

Pentru costuri si tarife accesati pagina COSTURI TARIFE

Spectacole Teatru de papusi pentru petrecere copii – Spectacol cu papusi si marionete pt copii. Magician pentru petreceri copii, magie, trucuri pentru orice petrecere de copil. Spectacol deosebit de magie si iluzionism pentru copii. Karaoke pentru petrecere copii – Spectacol de karaoke pt copii.

Verificati online tarife spectacole copii. Costuri spectacole pentru copii

Detalii despre fiecare spectacol in parte gasiti in paginile personalizate:
Pentru cei mici sau cei mai mari avem spectacole inedite.

 

Teatrul de papusi si marionete este alegerea ideala pentru copiii sub 2 ani. Pentru copiii mai mari de 8 ani spectacolul Karaoke Party Star este alegerea ideala. Pentru restul, Magicianul va aduce magie si zambete de uimire pe chipurile copiilor la orice petrecere pt copii.

Nu ezitati sa cereti o oferta personalizata!

(Visited 74 times, 1 visits today)