logo

Despre noi

Sunteti in cautarea unui loc trainic, in care dainuie cei mai tari super eroi si va doriti sa va bucurati de o organizare petreceri copii de inalta calitate? Noi va uram bine ati venit si speram sa va bucurati de avantajele pe care vi le vom pune la dispozitie.

Acest proiect a luat nastere cu peste 15 ani in urma, atunci faceam parte dintr-o echipa de artisti care ii distra pe oaspetii de la diverse petreceri cu copii sau petreceri de botez. Cu timpul, echipa noastra s-a marit, iar activitatile oferite s-au diversificat. Fiecare component al acestei echipe de animatori copii si ursitoare botez are un rol bine determinat. Fiecare este foarte bine pregatit in domeniul sau de activitate si poate face fata oricarei provocari. In timp, noi am invatat si din greselile pe care le-am facut, nu ne este rusine sa recunoastem si acest lucru. Am invatat astfel sa fim mai buni, sa avem performante mai mari si sa stim cum sa raspundem nevoilor fiecarui client.
In acest domeniu este foarte important sa stii cum sa te pliezi pe fiecare situatie in parte. Ca in orice situatie in care lucrezi cu oamenii, trebuie sa ii intelegi, sa colaborezi si sa comunici cu ei foarte bine, astfel incat sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Noi, ca animatori petreceri copii, avem o misiune destul de grea, aceea de a-i multumi pe copii. Cei mici au standarde destul de ridicate si incercam foarte mult sa nu ii dezamagim. Trebuie sa stim cand ne putem abate de la programul artistic, cand putem improviza, ce surprize sa le facem copiilor si ce sa le oferim.

Totul face parte dintr-un plan foarte bine pus la punct. La fiecare petrecere cu animatori petreceri copii si ursitoare botez noi repetam in prealabil tot ceea ce va urma. Nu lasam nimic la voia intamplarii, caci improvizatia are si ea unele limite. La finalul fircarei petreceri, atunci cand copiii pur si simplu nu vor sa se opreasca din joaca, noi stim ca ne-am facut datoria ca animatori petreceri copii. Acesta este cel mai bun semn al reusitei noastre, zambetul de pe chipul celor mici. Ne place sa fim parte din lumea lor de poveste si chiar sa o aducem la viata cu personajele pe care le interpretam, ne dorim sa le oferim tot ce este mai bun si credem ca pana acum am reusit sa ii facem fericiti. Putem crea un program artistic personalizat pentru petrecerea copilului dvs. sau pentru orice petrecere de botez. E de ajuns sa ne contactati si impreuna vom pune la cale o petrecere minunata pentru copilul dvs., indiferent de varsta lui si de tematica petrecerii. Alaturi de noi, orice copil se va simti ca intr-o poveste!

Povestea noastra incepe cu 15 ani in urma. Mergeam adesea cu intreaga familie la petrecerile unor prieteni, fie ca erau zile de nastere, fie ca erau onomastice sau botezuri. Dar de fiecare data simteam ca parca lipsea ceva: distractia. Totul era minunat, mancarea era delicioasa, bauturile erau pentru toate gusturile, gazdele erau primitoare. Insa, inevitabil, venea un moment in care se asternea o tacere peste toti si cei mici se plictiseau stand la masa cu adultii. Asa ca, la urmatoarele petreceri, noi am venit cu ideea de a ne costuma in personaje de desene animate, in clovni sau printese. Am adus si jocuri cu baloane de sapun, baloane cu heliu si confetti. Pe scurt, am devenit un fel de animatori petrecerei copii. Sotia mea se pricepe la confectionarea costumelor, eu ma pricep la decoruri si jocuri, ce mai ... aveam tot ce ne trebuie. Trebuie sa marturisesc ca ideea nu era chiar una originala, ci am imprumutat-o din filmele americane pe care le-am vazut (o adevarata sursa de inspiratie a fost filmul Mrs. Doubtfire).